Förskollärare

FÖRSKOLA:
Baltazar Norrmalm, Döbelnsgatan 91

ANSTÄLLNINGSFORM:
Tillsvidare. Kollektivavtal 
Lön: Månadslön

VI SÖKER DIG, engagerad och professionell förskollärare som vill utmana våra yngsta barn till upptäckter och lärande, driva förskolans systematiska kvalitetsarbete och leda vår väg i den nya läroplanen.  

För oss är hög kvalité inom våra verksamheter lika med ett närvarande ledarskap och pedagoger som får utvecklas, känna uppskattning och som trivs med sin profession. Vi tror på mångfald och att allas olika kompetenser behövs och höjer vår gemensamma förmåga och ger kraft till utveckling. Ska vi möta och utmana barn via de 100 språken behöver vi minst 100 kompetenser och intressen i kollegiet. Vår barnsyn speglar ett rikt och kompetent barn som med iver upptäcker och utforskar sin omvärld. Ett barn som kan, vill och vågar från första stund. Vi ska se och ge varje barn det bästa förutsättningarna, att genom lek och utforskande utvecklas, lära och må bra.Vi tror att lärande sker i samspel, genom glädje, vänskap, fantasi, humor och lekfullhet. I barngruppernas lärprocesser, delar de sin kreativitet och sina ideer och tankar med varandra och värdet av gruppen och det kollektiva lärandet lyfts fram och blir avgörande för processen. 

Nu söker vi dig som tillsamman med 2 kollegor ska arbeta med förskolans yngsta barn 1-2 år på vår förskola på Döbelnsgatan. Förskolan har plats för 60 barn och ligger centralt på Norrmalm i Stockholm. På Baltazar Förskolor följer apedagogerna med barngrupperna och på så vis kommer du kunna jobba med och utmana brnen i alla åldrar och genom hela sin tid på förskolan. Vår stora och härliga lokal är uppdelad i två sidor, för yngre och äldre barn. På varje sida verkar två barngrupper och i vår gemensamma verkstad arbetar förskolans Ateljerista med grupperna kring deras projekt och estetiska läroprocesser. Förskolan har en egen gård och vi jobbar aktivt med lärande och vistelse i vår närmiljö och är bra på att använda staden som vår lärmiljö. Inom företaget värnar vi om varandra och tycker det är viktigt att både arbeta och ha roligt tillsammans Baltazars. båda enheter samarbetar och stöttar varandras utveckling och har gemensamma planeringsdagar och kompetensutveckling

TJÄNST
1 fast heltidstjänst. Önskas deltid ner till 80% är det även möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare är du pedagogiskt ansvarig i ditt arbetslag där du leder det gemensamma arbetet med barnen. För person med rätt kvalifikationer kan tjänsten innebära att ingå i enhetens pedagogiska ledning.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla och fördjupa ett utforskande arbetssätt. Någon som ser den pedagogiska miljön som föränderlig och som ett stöd för barnens kreativitet och lekfulla lärande. Du arbetar med pedagogisk dokumentation som redskap och leder samtal och reflektion, även där barn deltar, i syfte att utveckla innehållet i förskolan. Du utvecklar verksamheten så att barn erbjuds många olika vägar till lärande och utveckling där det digitala uttryckssättet är en del av arbetet. Du skapar möjlighet till reellt inflytande för förskolans barn och familjer. Du använder dator, lärplatta och mobiltelefoner som verktyg i ditt dagliga arbete.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad legitimerad förskollärare och har intresse av ett utforskande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som verktyg. 
Du är nyfiken på barns tankar och värnar de demokratiska värdena.
Som person är du målmedveten och tycker att det är roligt med utvecklingsarbete. Du tar egna initiativ utan att förlora helhetssynen på verksamheten. Du kan leda arbetslaget, har god samarbetsförmåga och skapar goda relationer med såväl kollegor, barn som vårdnadshavare. Du är tydlig i din kommunikation och har förmågan att kombinera teori och praktik i ditt vardagliga arbete. Du är en ansvarstagande person som aktivt tar tag i arbetsuppgifter och är öppen för förändring. 

KRAV
- Eftergymnasial utbildning, 2–4 år. Förskollärarexamen. Lärarexamen-förskola. Enbart ansökan av behöriga förskollärare med förskollärarlegitimation kommer beaktas.
- Svenskakunskaper i tal och text
- Vana att arbete med datorer, lärplatta och mobiltelefoner som verktyg.
- Arbetslivserfarenhet som förskollärare 

VI ERBJUDER
Egen planeringstid 
Samarbete med Ateljerista
Kompetensutveckling
Fria pedagogiska måltider 
Arbetskläder inne och utomhus
Friskvårdsbidrag
4 planeringsdagar per läsår

LÖN
Individuell lönesättning. Ange ditt löneanspråk i ansökan. 

ARBETSPLATS
Förskolan ligger centralt på Döbelnsgatan 91, några minuter ifrån Odenplan med pendeltåg och övrig kollektivtrafik.

ANSÖKAN
Maila din ansökan bestående av cv och personligt brev till oss. I din ansökan vill vi att du tydligt berättar varför du är rätt person för oss och hur du kan bidra till vår verksamhet. Om du går vidare i rekryteringen blir du kallad till intervju på en av våra förskolor, vid intervjutillfället vill vi att du tar med intyg och betyg på alla uppgifter som finns i din ansökan.

SKICKA ANSÖKAN TILL
rekrytering@tivoliforskolor.se
Skriv "Förskollärare Baltazar Norrmalm 2019" i ämnesfältet.


Timvikarie

ANSTÄLLNINGSFORM
Behovsanställning.
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön.

Vi söker engagerade pedagoger som ska ingå i en vikariepool på förskolan. 

VEM ÄR DU?
- Du har lätt för att ta instruktioner och anpassar dig efter verksamhetens behov. 
- Du har lätt för att lära dig namn och är flexibel. 
- Du älskar att arbeta med barn och ser varje barns kompetens och möjlighet. 
- Du är positiv och lättsam samt har hög social kompetens. 
- Du har talar och skriver svenska obehindrat

UTBILDNING
Minst avslutad gymnasieutbildning.

KRAV
Svenska
Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE
Det är meriterande om du arbetat på förskola eller skola. Pågående eller avslutad utbildning inom samma område är också meriterande, samt övriga språkkunskaper.

ARBETSUPPGIFTER
Exempel på arbetsuppgifter: 
- Arbete i barngrupp tillsammans med ordinarie pedagog. Vi arbetar en del av dagen utomhus i park- eller skogsmiljö.
- Pedagogiska måltider tillsammans med barnen. 
- Utföra planerade aktiviteter tillsammans med barnen.

LÖN, ERSÄTTNING OCH FÖRMÅNER
Lön enligt ök.
Pedagogiska måltider ingår.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Timanställning enligt överenskommelse och kollektivavtal.

ARBETSPLATS
Tivoli förskolor

ANSÖKAN
Maila din ansökan bestående av cv och personligt brev till oss. I din ansökan vill vi att du tydligt berättar varför du är rätt person för oss och hur du kan bidra till vår verksamhet. Uppge hur mycket du kan och vill jobba (heltid, deltid).
Om du går vidare i rekryteringen blir du kallad till intervju på en av våra förskolor och kan därefter få provjobba under en dag med betalning. Vid intervjutillfället vill vi att du tar med intyg och betyg på alla uppgifter som finns i din ansökan.

Ansökan sker enbart via mail.

SKICKA ANSÖKAN TILL
rekrytering@tivoliforskolor.se
Skriv "timvik 2019"i ämnesfältet när du skickar in din ansökan.